توجیه اقتصادی پروژه، عدم نیاز به مجوزهای حقوقی از مجاورین، افزایش بازده و سرعت اجرای پروژه، ایمنی بالاتر، حذف تاثیر عوامل جوی نامساعد بر روند اجرای پروژه و کاهش مشکلات ترافیکی و عدم نفوذ به معابر پیرامونی گود از ویژگیهای روش تاپ دان میباشد که در این موارد را بیشتر توضیح میدهیم
- توجیه اقتصادی پروژه: به این صورت که در روش تاپ دان، سازه نگهبان موقت، حذف میشود و از اسکلت سازه برای پایدارسازی گود، استفاده میشود که در مدیریت هزینه، تاثیر قابل توجهی دارد به این صورت که منجر به کاهش مصرف مصالح موردنیاز در راستای پایدارسازی گود میشود.
- عدم نیاز به مجوزهای حقوقی از مجاورین : به علت اینکه تجاوزی به حریم همسایگان صورت نمیگیرد، با به کارگیری روش تاپ دان، مشکل کسب مجوز و محدودیت های حقوقی وجود ندارد.
- افزایش بازده و سرعت اجرای پروژه: به علت اجرای همزمان طبقات زیرتراز سطح زمین و بالای تراز سطح زمین پروژه ، اجرای پروژه با سرعت بیشتری پیش میرود.
- ایمنی بالاتر: روش تاپ دان، در کنترل تغییرشکل های احتمالی دیواره گور و همچنین نشست زمین های مجاور پروژه، تاثیر دارد و کمترین میزان تغییرشکل را ایجاد میکند. در نتیجه، روش تاپ دان میتواند در محیط های متراکم و حساس شهری، بهترین و ایمن ترین روش ممکن، محسوب میشود.
- حذف تاثیر عوامل جوی نامساعد بر روند اجرای پروژه: با ساخت اولین سقف سازه (سقف تراز همکف)، اثر نامطلوب شرایط جوی نامساعد بر خاک های زیرین، حذف خواهد شد.
- کاهش مشکلات ترافیکی و عدم نفوذ به معابر پیرامونی گود: روش تاپ دان، این امکان را فراهم میسازد که با استفاده از سطح زمین پروژه برای استقرار ماشین آلات و تجهیز کارگاه در طول مراحل ساخت، مانع از اشغال معابر عمومی شود.